آکاآپ: با توجه به امکان تعریف اکانت های مختلف برای PS4، حذف اکانت PSN از روی کنسول PS4 یکی از سوالات کلیدی کاربران در این زمینه می باشد. اگر شما قصد دارید حساب پلی استیشن خود را حذف کنید ما در ادامه این مقاله از مجموعه مقالات آکا, آموزش جامع و تصویری حذف حساب کاربری پلی استیشن 4 را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از مطالعه این مقاله استفاده ببرید.

آموزش حذف اکانت پلی استیشن 4

یکی از کنسول های محبوب و شناخته شده که این روزها دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد، سری پلی استیشن سونی می باشد که برای اولین بار در تاریخ 20 فوریه سال 2013 میلادی توسط شرکت محبوب سونی رونمایی شد و توانست با استقبال زیادی از جانب علاقمندان بازی های ویدیویی روبرو شود. اما طولی نکشید که این کنسول بازی همراه با بازی های مختلف در بازارهای جهانی عرضه شد و این روزها نیز بی شک یکی از تاپ ترین کنسول ها می باشد که می توانید برای سرگرم شدن و پر کردن وقت خالی خود استفاده کنید.

چگونه اکانت پلی استیشن را حذف کنیم

طریقه حذف اکانت ps4

با این وجود این کنسول ها قابلیت زیادی دارند و یکی از این قابلیت ها نیز افزودن حساب های کاربری مختلف می باشد که شاید در طول مدت زمانیکه از آن استفاده می کنید، حتی یکبار نیز از حساب های قدیمی خود که در کنسول ثبت شده است، استفاده نکنید. با این وجود طبیعتا این می تواند منجر به پر شدن حافظه کنسول شما نیز شود. اما جای نگرانی نیست چرا که شما می توانید به راحتی اقدام به حذف اکانت در پلی استیشن 4 کنید و این ترفند تنها دو دقیقه طول خواهد کشید! همراه ما باشید.

اموزش حذف اکانت پلی استیشن 4

اگر شما قصد دارید حساب پلی استیشن خود را حذف کنید، باید با استفاده از روش زیر اقدام کنید؛

1- کنسول پلی استیشن را روشن کنید و وارد حساب اصلی/اولیه خود شوید.

2- دقیقا بالاتر از بازی ها و برنامه ها که یک ردیف طولانی از آیکون ها وجود دارند ( اصطلاحا :Function area ) بروید.

3- به سمت راست ردیف بروید و گزینه " Settings " که بیشتر شبیه به یک روح سفید رنگ است کلیک کنید.

4- در تنظیمات بر روی گزینه " Parental Controls/Family Management " کلیک کنید.

حساب کاربری پلی استیشن

5- گزینه " Family Management " را انتخاب کنید و حساب کاربری که قصد دارید حذف کنید را از بخش " Family Members " انتخاب کنید.

6- در این مرحله گزینه " Delete User Profile " را انتخاب کنید و سپس " Confirm " های پیاپی را دنبال کنید تا حسابی که قصد حذف کردن داشتید را حذف کنید.